Όταν η σύζυγος… σε ταΐζει στο στόμα!

Συνήθως οι ειδήσεις για τις μέρες των εορτών είναι… ίδιες με τις περσινές και εξαντλούνται στο ποιος ήταν σε ποια εκδήλωση, δηλαδή κοινοτοπίες με τους ίδιους πάντα συμμετέχοντες, από καταλόγους πρωτοκόλλου!

Το ίδιο συμβαίνει και στον Πειραιά, όπου άρχισαν να κόβουν πίτες, είχαμε τα Θεοφάνεια με τη συμμετοχή του Προέδρους της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου, της Φώφης Γεννηματά -δεν είναι αυτές ειδήσεις.

Η δική μου είδηση… προέκυψε στην καθιερωμένη δεξίωση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο Δημοτικό Θέατρο, με αφορμή τα Θεοφάνεια, όπου «έκλεψα» ένα ωραίο και τρυφερό στιγμιότυπο με «πρωταγωνιστές» το ζεύγος Μώραλη.

Λοιπόν ξεφεύγοντας από τις κάμερες, τις φωτογραφήσεις και τις χαιρετούρες, ο Γιάννης Μώραλης πήγε σε μια γωνιά όπου ήταν η σύζυγός του Βάλια Κυριαζή, να ξαποστάσει λίγο ο άνθρωπος.

Εκεί, σε μια πολύ ανθρώπινη στιγμή, εντελώς αυθόρμητα και αυτόματα, η σύζυγος του Γιάννη Μώραλη… τον «ταΐσε στο στόμα» με ένα μικρό τυράκι, όταν οι περισσότεροι γύρω τους… έτρωγαν τον άμπακο!

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, μακριά από κάμερες που άξιζε να σας την μεταφέρω γιατί είχε το στοιχείο της αθωότητας, αλλά και της συζυγικής τρυφερότητας, κάτι που δύσκολα συναντάς πλέον σε δημόσια πρόσωπα και με έκανε να χαμογελάσω ευχάριστα.

Να που υπάρχουν ζευγάρια που παραμένουν πολύ κοντά, όταν τα φώτα της εξουσίας θαμπώνουν τα πάντα υποκριτικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *