Το Blackout με το Νίκο Βλαχάκο στο Δήμο Πειραιά!

Πήρε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό στις δημοτικές εκλογές ο εξαίρετος γιατρός Νίκος Βλαχάκος που εκ των πραγμάτων τον έφερε στο δεύτερο γύρο και στην Αξιωματική αντιπολίτευση.

Έτσι εξέλεξε 13 συμβούλους έχοντας και στα υπέρ του ότι «θυσιάστηκε» εξυπηρετώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια «αποστολή αυτοκτονίας», αφού ήταν δεδομένη η ήττα και κανένας δεν δέχθηκε να μπει σε αυτό τον κόπο, ούτε ο Κορκίδης, ούτε ο Σπυρίδων που «τιμωρήθηκε» για αυτή του τη στάση, αφού… τον έκοψαν στη συνέχεια από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Νίκος Βλαχάκος θα βρεθεί κάπου στον κρατικό μηχανισμό ως επιστήμων, τουλάχιστον, μάλλον… τον ξέχασαν από το κόμμα, ενώ συνέβη τελικά και το πιο «κουφό» να συνεργαστεί… χωρίς να τρέχει τίποτα, με τον αντίπαλό του Γιάννη Μώραλη και μάλιστα… ως Αντιδήμαρχός του -όπως αρχικά ανακοινώθηκε χωρίς να έχει γίνει γνωστή και κάποια προγραμματική συμφωνία στις λεπτομέρειές της!

Το πόσο όμως… ερασιτεχνικά και πρόχειρα έγιναν όλα αυτά, φαίνεται τόσο από το γεγονός της ανακοίνωσης της Αντιδημαρχίας Βλαχάκου, όσο, στη συνέχεια -4 μέρες μετά- από την… ξε-ανακοίνωση, από τον ίδιο τον Νίκο Βλαχάκο, αφού, νομικά, δεν μπορούσε να είναι Αντιδήμαρχος και διευθυντής της χειρουργικής κλινικής στο Τζάνειο, όπου προσφέρει ομολογουμένων μεγάλο επιστημονικό και ανθρωπιστικό έργο -για να είμαστε ειλικρινείς!

Κάπως έτσι, λόγω ασυμβίβαστου «κάηκε» η Αντιδημαρχία Βλαχάκου, αλλά δεν χάλασε η απρόσμενη για πολλούς, συνεργασία του με τον Γιάννη Μώραλη!

Ιδού όμως, για το αληθές οι 2 διαφορετικές αναρτήσεις του Ν. Βλαχάκου με διαφορά 4 ημερών!

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την νέα Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος κύριος Γιάννης Μώραλης, τον οποίο και ευχαριστώ, μου ανέθεσε την Αντιδημαρχία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ένα νευραλγικό πόστο που έχει σκοπό την εύρυθμη λειτουργίας της Πόλης μας!

Με την βοήθεια των συμπολιτών μου, εύχομαι να ανταποκριθώ με επιτυχία στα νέα μου καθήκοντα με γνώμονα πάντα την Αναγέννηση του Πειραιά μας και την ανάδειξη μιας ανθρώπινης καθημερινότητας!!!

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μια απρόβλεπτη θετική εξέλιξη, στο χώρο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να ανταποκριθώ στο βαθμό που πρέπει στα καθημερινά καθήκοντα του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, παραμένω μάχιμος Δημοτικός σύμβουλος και σε συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή συνεχίζουμε για τον ΠΕΙΡΑΙΑ μας!!!

Νέος Αντιδήμαρχος θα οριστεί εντός των ημερών από τον συνδυασμό μας!!!

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Ακόμα… δεν είδαμε τίποτα!!!

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *