Πολίτες για τον Κορυδαλλό: Ιδού το έργο μας- Αναψυχή με μια ξεχωριστή λίμνη

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: «10 στρέμματα χώρου αναψυχής στις Γυναικείες Φυλακές!  Η παράταξη μας αγωνίστηκε με συνέπεια, όραμα και επιμονή για τον Κορυδαλλό.

Διεκδίκησε, προγραμμάτισε,  μελέτησε, κέρδισε χώρους, εξασφάλισε χρηματοδότηση και ξεκίνησε όλα τα μεγάλα έργα που είναι τώρα σε εξέλιξη στη πόλη μας.

Ένα από αυτά είναι η δημιουργία κοινόχρηστου χώρου αναψυχής σε έκταση 10 στρεμμάτων στο χώρο των  γυναικείων φυλακών, δίπλα στη Γρηγόρη Λαμπράκη.

Το έργο αυτό με την λίμνη επιφάνειας σχεδόν 1,5 στρέμματα, τους χώρους περιπάτου και το πράσινο που θα τοποθετηθεί, αποτέλεσε ένα όραμα τόσο για τον πρώην δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη όσο και για τον τότε αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και σημερινό επικεφαλής των «Πολιτών» Γρηγόρη Γουρδομιχάλη.

Αντιπροσωπεία μας επισκέφθηκε το εργοτάξιο και ενημερώθηκε από τον Στέργιο Στεργιόπουλο, διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, για την πορεία των έργων.

Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης δήλωσε μετά την επίσκεψη:

«Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά όλα τα μεγάλα έργα μας που παραδώσαμε σε εξέλιξη στη νέα διοίκηση. Μας ενδιαφέρει να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν το γρηγορότερο στους Κορυδαλλιώτες.»

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν η Ελένη Γαλανοπούλου-Γιαννούλη , η Λευκή Μοτσοβολέα, ο Παναγιώτης Νίκας, ο Δημήτρης Τσαλαλίδης και η Σιμέλα Φρονιμοπούλου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *