Ο Μπελαβίλας καταγγέλλει την ΕΣΑΛ για το MASTER PLAN του ΟΛΠ

«Οι δήμοι του Πειραιά, τα επιμελητήρια της πόλης και τα συνδικάτα του λιμανιού, παρέστησαν σήμερα στην ΕΣΑΛ με μία κοινή θέση: Αναβολή της συζήτησης για το Master Plan του ΟΛΠ καθώς είναι αδύνατον μέσα σε 24 ώρες να διαβαστούν 31 τόμοι με χιλιάδες σελίδες και σχέδια. Τα τελευταία σχέδια και μελέτες εστάλησαν χθες βράδυ!

Ήμασταν εκεί ο «Πειραιάς για Όλους» μαζί με όλους τους φορείς και στηρίξαμε το ενιαίο αίτημα. Μετά την επιμονή του ΓΓ του Υπουργείου Ναυτιλίας να συνεχίσει τη συνεδρίαση, αποχωρήσαμε μαζί με τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος και τα συνδικάτα.

Αυτή τη στιγμή η ΕΣΑΛ συνεδριάζει αδιάβαστη. Της ζητείται να υπογράψει ένα Master Plan που αφορά το μέλλον της πόλης μας με δεμένα τα μάτια.

Ετοιμάζεται να υπογράψει ένα δήθεν Duty Free 22.000 τ.μ. δεκαπλάσιο από του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», να αγνοήσει το εγκεκριμένο και μελετημένο από το ΥΠΠΟΑ, Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων στο Σιλό, να εγκρίνει προβλήτες και κτίρια Logistics γιγαντιαίων διαστάσεων άνευ όρων και περιβαλλοντικών μέτρων για την προστασία ττων κατοίκων και πολλά άλλα.

Η κυβέρνηση επιφυλάσσει στα ελεγκτικά όργανα του κράτους τον ρόλο του σιωπηλού βαστάζου των αποικιών. Και εις ανώτερα!»

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *