Ο εξαίρετος δημοσιογράφος Θεοδόσης Παπανδρέου υποψήφιος με τον Μπελαβίλα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Νίκου Μπελαβίλα με τον συνδυασμό «Πειραιάς για Όλους» είναι ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Παπανδρέου, ένα άνθρωπος δραστήριος με αξία, περιεχόμενο και δράση στο πλευρό των απλών ανθρώπων.

Η υποψηφιότητα δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Θεοδόσης Παπανδρέου ο οποίος επί σειρά ετών εργαζόταν στα ΜΜΕ του Πειραιά γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα όσα συνέβαιναν στην πόλη, βρέθηκε στο πλευρό του Θοδωρή Δρίτσα και του Λιμανιού της Αγωνίας ήδη από το 2002 ως γραφείο τύπου.

Αποδέχθηκε την πρόταση του Νίκου Μπελαβίλα με τον οποίο τους συνδέει φιλία πολλών ετών και στηρίζει την προσπάθεια όπως λέει για «αλλαγή στον Δήμο Πειραιά ο οποίος έχει χάσει πολλές δεκαετίες λόγω ακατάλληλων διοικήσεων οι οποίες σήμερα έχουν συσπειρωθεί κάτω από την σημαία του Γιάννη Μώραλη για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας».

Ο Θεοδόσης Παπανδρέου ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο ίδιος τα εγκλήματα, όπως λέει, που διαχρονικά έγιναν στην πόλη ενώ επί σειρά ετών ήταν συνεργάτης της First Media στην εφημερίδα «Νέος Λόγος» και στα περιοδικά «Λιμάνι» και «Lobby».

«Ο Πειραιάς έχασε μια τεράστια ευκαιρία να συναντηθεί με τον μέλλον του όταν επέλεξε τον Γιάννη Μώραλη ή τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο αντί του Θοδωρή Δρίτσα. Αυτή την ευκαιρία που του δίνεται σήμερα, να αναλάβει την διοίκηση ένας άνθρωπος ο οποίος αποδεδειγμένα γνωρίζει πως γίνεται η δουλειά, δεν πρέπει να την χάσει. Ο Νίκος Μπελαβίλας αν και καθηγητής πανεπιστημίου είναι άνθρωπος των έργων. Το απέδειξε στο Λαύριο, την Ελευσίνα, τη Λάρισα, την Αθήνα, τη Σύρο και δεκάδες άλλα μέρη. Το πρόγραμμά του για τον Πειραιά είναι ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο με απτά αποτελέσματα» εξηγεί.

O Θεοδόσης Παπανδρέου, τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με την κυνοφιλία έχοντας γράψει πολλά άρθρα για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και έχοντας καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για την διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες των δεσποζομένων και τα δεκάδες αδέσποτα.

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *