Θανάσης Μποτοτσίδης: Η νέα πετυχημένη γενιά δίπλα στον Σταύρο Κασιμάτη

Άνοιγμα του Σταύρου Κασιμάτη στη δραστήρια και πετυχημένη νέα γενιά συνιστά η υποψηφιότητα του Θανάση Μποτοτσίδη για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού. Παιδί με ήθος και σπουδαία οικογενειακή και αυτοδιοικητική ιστρορία, ο Θανάσης Μποτοτσίδης, μπορεί να κάνει τη διαφορά με το ψηφοδέλτιο Κασιμάτη στο νέο συμβούλιο, αφού εκπροσωπεί αξίες και αρχές και προσέρχεται και γνώσεις, επαγγελματική εμπειρία και πραγματικά ένσημα, κάτι πολύ σημαντικό στη σημερινή εποχή.

Ο Θανάσης, είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης, γεννημένος το 1983, παντρεμένος με την Κριμπισλή Κλεοπάτρα και έχει δύο παιδιά, την Αυγουστίνα και την Ευαγγελία.

Φοίτησε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων  του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και αποφοίτησα το 2008. Έκτοτε δραστηριοποιείται ενεργά στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας κάνει την μετεκπαίδευσή του σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.

Σήμερα είμαι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εξειδικευμένη εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης «ΔΙΑΝΑ ΑΕ», που διατηρεί στον Κορυδαλλό, επί της οδού Ξάνθου 1,με επιτυχή δραστηριοποίηση σε όλη την Ελλάδα.

Λόγω της φύσης του επαγγέλματός του έρχεται καθημερινά σε επαφή με τους συμπολίτες του, κατανοεί τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους και τους στηρίζει καθημερινά.

Στόχος μου, όπως απλά και κατανοητά αναφέρει ο ίδιος, είναι «η συμβολή του στα τοπικά δρώμενα για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

Ευαίσθητος σε θέματα κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού με βαθιά πεποίθηση ότι η ποιότητα ζωής μας ξεκινά από το χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε, θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κορυδαλλιώτικου λαού, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην εξέλιξη του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, σε κέντρο οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής.

Θανάσης Μποτοτσίδης: Ένα νέο και πετυχημένο παιδί του Κορυδαλλού που αξίζει να εκλεγεί και να είναι δίπλα στον Σταύρο Κασιμάτη.

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *