Τρεις υπουργοί κατεβαίνουν στον Πειραιά… για να μας δώσουν τα «φώτα τους»!

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά… τρεις υπουργοί θα βρεθούν τη Δευτέρα στον Πειραιά, προκειμένου να παρακολουθήσουν (και να χαιρετήσουν) εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου!
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π. (Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού, Πειραιάς, αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ», 2ος όροφος) για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πράξης «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για 2.500 επαπειλούμενους με ανεργία, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, κυρίως βιομηχανικών κλάδων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και του Θριασίου Πεδίου, με στόχο τη βελτίωση της απασχολησιμότητάς τους και τη διατήρησή τους στην αγορά εργασίας», ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

KATROUGALOS

DRITSAS PARALAVI

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

Εκτός από τον Βασίλη Κορκίδη, Πρόεδρο του ΕΒΕΠ που θα ανοίξει τις εργασίες, θα είναι εκεί και θα χαιρετήσουν, κατά σειρά:
Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Γιώργος Κατρούγκαλος, Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και,
Θοδωρής Δρίτσας, Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.
Κατόπιν θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Δράσης, η απονομή τιμητικών διακρίσεων στους πρωτεύσαντες καταρτισμένους, ενημέρωση για το Ε.Β.Ε.Π. στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας».
Επίσης, παρουσίαση έργων στον τομέα των Ανθρωπίνων Πόρων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, από τον Γεώργιο Ιωαννίδη, ΕΓ Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΚΤ, Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *