«Τρέχει» και… φτάνει η Γεωργία Γεννιά

Σε σειρά εκδηλώσεων Παρασκευή και Σαββατοκύριακο, 16,17 και 18 του μήνα, βρέθηκε η βουλευτής Γεωργία Γεννιά.
• Στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ως απότιση φόρου τιμής στις ηρωίδες της Μάχης του Διρού κατά του Ιμπραήμ, κατέθεσε την Κυριακή, 18 Ιουνίου.
Προηγήθηκε αρχιερατική δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαυροειδάκος Δημήτρης απηύθυνε χαιρετισμό ενώ η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα, ανάπτυξε το χρονικό του πολεμικού θριάμβου των ηρωίδων μας, που το 1826, με το απλό δρεπάνι του θερισμού, κατατρόπωσαν τις ορδές του Ιμπραήμ πασά στο ακρογιάλι Διρού.
Την εκδήλωση οργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος «ΔΙΡΟ» Μάνης.
• Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, 17 του μήνα, η κ. Γεννιά εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση της «Κιβωτού του Κόσμου», όπου ο πατήρ Αντώνιος και τα παιδιά χάρισαν απολαυστικές σκηνές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, στον πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά.
Η κ. Γεννιά εξέφρασε στον πατέρα Αντώνιο τη θέλησή της να βοηθήσει όπου χρειάζεται για τη διευκόλυνση του θεάρεστου έργου που προσφέρουν ο ιερέας και η πρεσβυτέρα του, οι οποίοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, που έχουν βιώσει δύσκολες συνθήκες, παραμέληση και εγκατάλειψη.
• Την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε, στον νέο εκθεσιακό χώρο της Βουλής, το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΠΕΙΡ@ΜΑ, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 100 μαθητές από σχολεία του Πειραιά, των Καμινίων, του Ρέντη, της Νίκαιας, του Αιγάλεω και του Περιστερίου.
Η απολογιστική παρουσίαση του προγράμματος έγινε με πρωτοβουλία του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και του τομέα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του.

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *