Σκληρή επίθεση Καρύδη σε Μπελαβίλα για το Μετρό

Με μια σκληρή δήλωσή του, ο Δημήτρης  Καρύδης, πρώην Βουλευτής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Γιάννη Μώραλη, επιτίθεται στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μπελαβίλα, με αφορμή όσα εξέφρασε για τις καθυστερήσεις έλευσης του Μετρό στον Πειραιά, αναφέροντας ότι «προκαλεί την νοημοσύνη και τις αντοχές των Πειραιωτών». Λέει επακριβώς:

«Φυσιολογικές βλέπει τις απαράδεκτες καθυστερήσεις για την κατασκευή του Μετρό προς τον Πειραιά ο Νίκος Μπελαβίλας!

Σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου είπε ότι 10 χρόνια για να γίνουν 6 σταθμοί, είναι χρόνος εντός των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Έψεξε μάλιστα τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη που διαμαρτύρεται -και καλά κάνει- υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των δημοτών και των επαγγελματιών που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την καθυστέρηση αυτή.

Το έργο του ΜΕΤΡΟ «Αγία Βάρβαρα – Πειραιάς»  (με 6 σταθμούς), ξεκίνησε στις αρχές του 2012 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έπρεπε να τελειώσει  στο τέλος του 2017. Τώρα ξέρουμε ότι θα τελειώσει -στην καλύτερη περίπτωση-  το 2022 και αυτό ο Νίκος Μπελαβίλας… το θεωρεί φυσιολογικό!

Του θυμίζουμε ότι οι δυο βασικές γραμμές του ΜΕΤΡΟ:

-Η  Γραμμή 2, «Σεπόλια – Σύνταγμα» (7 σταθμοί) και «Σύνταγμα – Δάφνη» (5 σταθμοί), και, η Γραμμή 3, «Σύνταγμα – Εθνική Άμυνα» (7 σταθμοί), σύνολο 19 σταθμοί ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 1992  και τελείωσαν τον Νοέμβριο του 2000.

Δηλαδή, 19 σταθμοί σε 8 χρόνια και 6 σταθμοί σε 10 χρόνια!

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, που οδηγεί στα κατάλληλα συμπεράσματα, για το τι σημαίνει να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα και την ανικανότητα, μόνο και μόνο για να χαϊδεύεις την κυβέρνησή σου» .

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *