Μεγάλη πορεία κατά της πώλησης του ΟΛΠ την Πέμπτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη του Πειραιά κατά της πώλησης του ΟΛΠ και κατόπιν θα γίνει πορεία με κατεύθυνση το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Στη διαμαρτυρία θα πάρουν μέρος κάτοικοι του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ), η κίνηση πολιτών Πειραιά «Το Λιμάνι της Αγωνίας» καθώς και πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Επίσης κλειστό θα παραμείνει το Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, καθώς και όλες οι υπηρεσίες του Δήμουσε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του μεγαλύτερου Λιμανιού της χώρας.

Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας στην πορεία διαμαρτυρίας επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το Λιμάνι του Πειραιά πρέπει να είναι δημόσιο και ν’ αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση σε όφελος του λαού και όχι των τοκογλύφων δανειστών».

Να σημειωθεί ότι στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση και πορεία από την Πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο Κερατσινίου) με κατεύθυνση το Υπουργείο Ναυτιλίας».

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *