Πετυχημένη η επίδειξη μόδας των εμπόρων του Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο

MODA 1

Πολύ κόσμο συγκέντρωσε η επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς της πόλης.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έδωσε το «παρών» στην και ανέφερε σε δήλωσή του:

«Σε μια μακροχρόνια περίοδο που η αγορά πλήττεται, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες. Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά για την εκδήλωση. Ως Δήμος, διαθέσαμε τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, για να δώσουμε κύρος σε αυτή την πρωτοβουλία. Είναι μια όμορφη εκδήλωση, με πολύ κόσμο. Θέλω να πιστεύω ότι ενέργειες σαν και αυτή, τονώνουν την αγορά. Ο Πειραιάς διαθέτει μια καλή αγορά, πρέπει να την διαφημίζει και να αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ως Δήμος θα είμαστε κοντά στον Εμπορικό Σύλλογο, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την αγορά μας και κατ΄ επέκταση την οικονομία του Πειραιά».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τον Δήμο Πειραιά, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μελάς, Στέλιος Γαιτανάρος, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Κορίνα Λαουλάκου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Βασίλης Ταταρόπουλος.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *