Περισσότεροι από 900 μαθητές του Πειραιά συμμετέχουν στο 3ο PIRAEUS SPORTS CAMP

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, παρευρέθηκανστις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών που συμμετέχουν στο Piraeus Sports Camp, στα Βοτσαλάκια και στο κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας».

Το Piraeus Sports Camp διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά, από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσφέρεται δωρεάν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν συνολικά 900 παιδιά, ενώ στα τρία χρόνια διεξαγωγής του Piraeus Sports Camp, έχουν αθληθεί περισσότερα από 3.000 παιδιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Όταν μια διοργάνωση γίνεται θεσμός αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία για εμάς. Αυτός ήταν ο στόχος όταν ξεκίνησε το Piraeus Sports Camp την πρώτη χρονιά με Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. τον κ. Ελληνιάδη και εν συνεχεία με την τωρινή Πρόεδρο κυρία Αντωνάκου. Η δράση που υλοποιείται με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλουμε να καθιερωθεί στην πόλη μας. Το πετύχαμε με τη συνδρομή του Ολυμπιακού, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί η διεξαγωγή των Camps με δεδομένα τα οικονομικά του Δήμου Πειραιά. Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες για τέσσερεις εβδομάδες, σε 4 αθλήματα, σε 5 αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Χαίρονται τα παιδιά και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό. Όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελάνε τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς. Σκοπεύουμε να ενδυναμώσουμε και να ενισχύσουμε το Piraeus Sports Camp, προκειμένου να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο, πιο ποιοτικό με περισσότερες συμμετοχές και να είναι ένας θεσμός ο οποίος να βελτιώνεται συνεχώς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας, τον Γιώργο Παύλου, τον Βασίλη Νάνο και όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την κυρία Αντωνάκου, τον Κούλη Δουρέκα και τους εργαζόμενους του Ο.Π.Α.Ν. που «τρέχουν» τα Camp. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί με τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε – και ειδικά τις τελευταίες ημέρες με τα απορρίμματα στην πόλη – έχουμε και ωραίες στιγμές. Είμαστε χαρούμενοι, αξίζουν τα παιδιά να ζουν τέτοιες στιγμές. Το Piraeus Sports Camp είναι δωρεάν, γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντική η συμβολή του Ολυμπιακού και στην οργάνωση, αλλά κυρίως στη δυνατότητα που έχουν τα παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν στα αθλητικά προγράμματα. Ελάχιστοι Δήμοι έχουν δωρεάν προγράμματα για τα παιδιά των δημοτών και γι΄ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι και υπερήφανοι».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υλοποίηση αθλητικών γεγονότων στον Πειραιά ο Γ. Μώραλης, σημείωσε:

«Πράγματι κάνουμε πολλά πράγματα, έχουμε πει και με την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. να κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Λείπουν αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά, μακάρι να είχαμε περισσότερες για να διοργανώνουμε ακόμα περισσότερα αθλητικά δρώμενα. Έχουμε διάθεση και πιστεύω ότι το 2018 οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά θα αναβαθμιστούν και ενδεχομένως να έχουμε και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στις αρχές του 2019».

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *