Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Θρύλε μου» στην Πινακοθήκη Πειραιά

Παρουσιάστηκε χθες, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, το νέο βιβλίο των συγγραφέων Νίκου Μαυρωνά και Θανάση Χειμωνά, «ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ» από τις εκδόσεις ΑλΔε.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Για το βιβλίο, για τον Ολυμπιακό και τους συγγραφείς μίλησαν: ο Αντιπρόεδρος της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» Σάββας Θεοδωρίδης, η δημοσιογράφος και ηθοποιός Όλγα Νικολαΐδου και ο δικηγόρος Γιάννης Μαυρωνάς.

Μίλησαν επίσης οι συγγραφείς Νίκος Μαυρωνάς και Θανάσης Χειμωνάς καθώς και ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Θεόδωρος Δρίτσας, ο Βουλευτής και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς, ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μαρωνίτης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο συνθέτης και τραγουδιστής Γιάννης Νικολάου, ο Διευθυντής της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας Θεόδωρος Πέππας και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιάννης Γκαϊτατζής. Την εκδήλωση συντόνιζε ο Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν: ο ύμνος του Ολυμπιακού, που γράφτηκε το 1935, από τους γιους του συνθέτη Γιάγκου Λαουτάρη, μια νέα σύνθεση για τον Ολυμπιακό που ερμηνεύει η Λένα Αλκαίου σε στίχους του Νίκου Μαυρωνά, καθώς και η «θάλασσα του Πειραιά» από τον συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Νικολάου.

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *