Ο Υπερ-κοριός της ΕΥΠ και η συνομιλία Πηρούνια-Καϋμενάκη (Αστέρα Τρίπολης) για το Νoor-One!

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ», ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νίκος Πηρούνιας αποκάλυψε το όνομα του μεγαλομετόχου ΠΑΕ που τον προέτρεψε σε αθέμιτες ενέργειες εναντίον μάρτυρα της δίκης του Noor-Οne!
Ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλία του Γιάννη Καϋμενάκη με τον Νίκο Πηρούνια, όπου ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Εκείνος ο Μανέτας (μάρτυρας στη δίκη του Noor-Οne) είναι όλη η ιστορία. Σου είπα βάλε πέντε παιδιά να του κόψουν τα αυτιά. Κόψτε του τα αυτιά για να μαρτυρήσουν».

Ο Πηρούνιας δήλωσε ότι «ο Καϋμενάκης είναι 25 χρόνια φίλος μου, πολύ πριν εμπλακεί με το ποδόσφαιρο. Μένει στο Ντουμπάι και θεώρησα ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να διασταυρώσω την υπόθεση του ναρκοπλοίου και να καταλάβω εάν ο Αιμίλιος Κοτσώνης είχε συμμετοχή. Με διαβεβαίωσε ότι ο Κοτσώνης δεν είχε ανάμιξη».

Όσο για την επίμαχη φράση ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού ισχυρίστηκε ότι… «είχε αλληγορική σημασία. Εννοούσε »βάλε πέντε παιδιά να του ψιθυρίσουν στο αυτί». Δεν το έκανα ούτε καν το είπα στον Αιμίλιο. Βεβαιώθηκα από τη συνομιλία μου με τον Καϋμενάκη ότι ο Κοτσώνης είναι αθώος και θύμα συγκυριών. Τα αυτιά του κ. Μανέτα είναι μια χαρά».

Επίσης διέψευσε ότι είχε εμπλοκή στη μετάθεση των τριών λιμενικών, τονίζοντας ότι απλώς μεσολάβησε μέσω ενός ναυάρχου για την ευνοϊκή μετάθεση ενός ναύτη που του ζήτησε ως εξυπηρέτηση ο Κοτσώνης.
«Από τότε που αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του υπερκοριού, σταμάτησαν να μου ζητάνε ρουσφέτια. Σταμάτησαν να μου τηλεφωνούν», είπε ο κ. Πηρούνιας και κατέληξε: «Ζητώ συγγνώμη από όσους έθιξα, είτε από αφέλεια είτε από ανοησία. Ζητώ συγγνώμη και από τον κ. Κλαδά και από τον εφέτη και από τον εισαγγελέα».

Πηγή: www.skai.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *