Ο Μαρινάκης μπουκάρει στο χώρο της Τηλεόρασης! «Παίζουν».. Γιάννα Αγγελοπούλου και Βενιάμης!

GIANNA AGGELOPOULOU

Νέοι «παίχτες» αναμένεται να μπουν στο τηλεοπτικό παιχνίδι το επόμενο διάστημα, με την ενεργοποίηση του νέου νόμου που θα ψηφιστεί αυτό το Σάββατο στη Βουλή.
Το παιχνίδι τώρα χοντραίνει και ευνοεί επιχειρηματίες που βρίσκονταν στα πέριξ των τηλεοπτικών δράσεων, έχοντας επιλέξει να «στηρίζουν» κάποιο κανάλι ή κάποιο παλιό συγκρότημα.
Όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν, αφού πολλοί «φορτωμένοι» παίχτες έχουν την ευκαιρία να βγουν μπροστά μόνοι τους, χωρίς να έχουν ανάγκη τους παλιούς που, συν τοις άλλοις, είναι «τίγκα στα χρέη»!
Όπως όλα δείχνουν σε αυτό το παιχνίδι επιρροής σκέφτονται να μπουν μόνοι τους ή με συμμαχίες και τρία πρόσωπα που έχουν σχέση με τον Πειραιά και τον Εφοπλισμό.
• Πρώτος ο εφοπλιστής, Πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήδη έχει τα δικά του «πατήματα» στο χώρο με τα φιλικά Μέσα του συγκροτήματος «Παραπολιτικά».
Ο Μαρινάκης είναι στο επίκεντρο πολλών ανέμων και αφού έχει σίγουρα τις δυνάμεις να κινηθεί, δεν θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα, δεδομένης και της θανατηφόρας κόντρας του με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη.

VENIAMIS
• Ακούγεται επίσης και το όνομα της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τηλεοπτικό επιχειρηματία για από κοινού κάθοδο στον διαγωνισμό. Όπως ακούγεται, οι συχνές εμφανίσεις της στον Alpha αποτέλεσαν το πρόπλασμα της στρατηγικής συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κοντομηνά.
• Επίσης, ομάδα εφοπλιστών, με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Θόδωρο Βενιάμη, φέρεται επίσης έτοιμη να μπει στο παιχνίδι.

Τέλος, πολύ πιθανή θεωρείται και η εμπλοκή του επιχειρηματία των φαρμάκων και Προέδρου μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ήδη έχει πολλές ιστοσελίδες, ειδικότερα τώρα που θίγεται από την κυβερνητική πολιτική φια το Φάρμακο.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *