Καταγγελία: Με κλίση 15 μοιρών ο Προβλήτας 1 του ΣΕΜΠΟ στο λιμάνι του Πειραιά!

Πρόβλημα κατασκευαστικό στον προβλήτα Ι του Πειραιά; Αυτό αναφέρει φάκελος με ανώνυμη καταγγελία που έχει φτάσει στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ και μιλάει συγκεκριμένα για καθίζηση και κλίση 15 μοιρών!

Κατόπιν τούτου, η Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης ζητεί τους φακέλους και τις συμβάσεις που αφορούν την κατασκευή της προβλήτας Ι του ΣΕΜΠΟ και του μηχανολογικού του εξοπλισμού, ενώ η καταγγελία έχει κοινοποιηθεί στην εισαγγελία Πειραιά.

Το σχετικό έγγραφο, που έχει ήδη αποσταλεί και στη νέα διοίκηση του Οργανισμού, ζητεί πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός υποστήριξης του Προβλήτα Ι, διαθέτει 4 Γερανογέφυρες τύπου SPP, 4 Γερανογέφυρες τύπου Panamax, 1 Κινητή Γερανογέφυρα, 8 RMG δύο σειρών για πυκνή στοίβαξη προαυλίου, πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα νέας γενιάς, υποστηρικτικά μηχανήματα και πλήρη τεχνική βάση υποστήριξης.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρει ότι στο φάκελο της καταγγελίας, που έχει ήδη αποσταλεί σε στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, γίνεται λόγος για μικρή καθίζηση και κλίση 15 μοιρών στην προβλήτα Ι. Στην καταγγελία αναφέρεται ότι κάτω από την προβλήτα Ι υπάρχει το ναυάγιο του πλοίου «Αγ. Νεκτάριος» που θα έπρεπε να είχε ανελκυσθεί.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *