Η συγκίνηση και το πάθος της Υδραίας Μάνας του μικρού Πρωταθλητή Ευρώπης

LOULOU 2

«Μάνα είναι μόνο μία» συνηθίζουμε να λέμε όλοι και αυτό είναι αλήθεια της ζωής αδιαμφισβήτητη. Ισχύει, όχι μόνο γιατί η μάνα είναι που φέρνει στον κόσμο τα παιδιά, αλλά γιατί η καλή μάνα είναι εκείνη που ποτέ της δεν κοιμάται και δεν ξυπνάει χωρίς να σκεφτεί τι θα κάνει με τα παιδιά της, πως θα τα στηρίξει για να τα καταφέρουν στη ζωή.
Μια τέτοια μάνα -σαν όλες τις καλές μανάδες του κόσμου- έζησε αυτές τις μέρες μια φοβερή εμπειρία ζωής, βλέποντας τον μικρό της γιο να θριαμβεύει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε και να γίνεται δύο φορές χρυσός Πρωταθλητής, γεγονός πρωτόγνωρο, ειδικά αν αυτό έχει συμβεί με μοναδική εκκίνηση την ιστορική -πλην μικρή Ύδρα, από την οποία κανένας δεν θα είχε ποτέ απαίτηση να φτάσει τόσο ψηλά, στον αθλητικό Όλυμπο της Ευρώπης.
Η Λουκία Λούλου -που πανηγυρίζει στη φωτό που ανάρτησε ο Γιάννης Πράπας, ο σπουδαίος προπονητής του γιού της Πρωταθλητή Άγγελου- είναι η σπουδαία ΜΑΝΑ, που έδωσε τα πάντα… για τον Άγγελό της, μαζί με το σύζυγό της Νίκο Πλευρίτη!
Τον συνόδευσε στη μακρινή Δανία του Βορρά, με πίστη για τις αστείρευτες δυνάμεις του Άγγελου, για τις οποίες ο Γιάννης Πράπας τη διαβεβαίωνε από χρόνια, όταν ελάχιστοι πίστευαν και στήριζαν τη «Γροθιά της Ύδρας», το σύλλογο που πλέον βγάζει πρωταθλητές.
Κόρη και ανεψιά Δημάρχων της Ύδρας, η Λουκία Λούλου που σήμερα είναι δημοτική σύμβουλος και την προηγούμενη τετραετία Αντιδήμαρχος, έμεινε «στην Ύδρα της καρδιάς της» δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό για να πάει το νησί μπροστά, αλλά, ταυτόχρονα ήταν… Μάνα και Κυρά!
Δικαιωματικά τώρα πανηγυρίζει συγκινημένη, και μαζί της, δίπλα της, στέκεται όλο το νησί, γιατί βλέπει ότι η Ύδρα της δημιουργίας και του μέλλοντος είναι εδώ και δίνει ελπίδες για τις γενιές που έρχονται.
Γεια σου Νίκο.
Γεια σου Λουκία.
Γεια σου και σένα ΑΡΧΗΓΕ, Χρυσέ Άγγελε…

LOULOU 8

LOULOY 4 LOULOU 8

LOULOU 3

LOULOU 5

LOULOU 6

Ο Πρωταθλητής και ο σπουδαίος Προπονητής του...

Ο Πρωταθλητής και ο σπουδαίος Προπονητής του…

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *