Η Γεωργία Γεννιά στα Κύθηρα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων

  • Κατηγορία: Νησια
  • 0

GENNIA KYTHIRA 2

Τα Κύθηρα επισκέφθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, Γεωργία Γεννιά. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της στο νησί, η βουλευτής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη, τον Διοικητή του Α.Τ. Κυθήρων Τιακούδα Δημήτριο, τον Διοικητή του Λιμενικού Σώματος Κυθήρων Σημαιοφόρο Βασιλειάδη Ευάγγελο, τον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων Πυραγό Λάζαρο Κωνσταντίνου και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυθήρων Δημήτρη Μοιρασγεντή. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κυθήρων, καθώς και με πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού, προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Μείζον ζήτημα των πολιτών των Κυθήρων είναι η ολοκλήρωση του έργου του αεροδρομίου του νησιού. Αυτό το έργο θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη για το σύνολο της κοινωνίας και σαφώς θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Εξίσου σημαντικά ζητήματα για την τοπική κοινωνία αποτελούν η ολοκλήρωση της Μαρίνας, η λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας, ο ανασχεδιασμός των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, η μεταφορά του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου , η ενίσχυση των υπηρεσιών (Δήμος, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστικό Σώμα, Νοσοκομείο) του νησιού με έμψυχο δυναμικό, αλλά και με εξοπλισμό (οχήματα κ.ά.).

Η βουλευτής κατανοεί τη σημασία και την αναγκαιότητα της επίλυσης των ανωτέρω ζητημάτων και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της θα διεκδικήσει δυναμικά την εύρεση λύσεων σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς φορείς.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *