Επίσκεψη του βόλεϊ γυναικών Γ.Σ. Ηλιούπολης, στον δήμαρχο Βαλασόπουλο

Τον δήμαρχο της Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του ΓΣ, Ανδρέας Τρομπέτας και η προπονήτρια του συλλόγου, Πηνελόπη Μπλάμη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Τρομπέτας παρέδωσε στον κ. Βαλασόπουλο το πρώτο εισιτήριο διαρκείας ενώ από την πλευρά του ο δήμαρχος, ευχήθηκε σε πρόεδρο και προπονήτρια, καλή επιτυχία και επίτευξη όλων των στόχων του συλλόγου ενόψει της νέα σεζόν

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η προπονήτρια του συλλόγου, Πηνελόπη Μπλάμη δήλωσε για την επίσκεψη στο δημαρχείο:

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που γνώρισα τον δήμαρχο της πόλης. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι δίπλα μας και παρά το βαρύ πρόγραμμα του θα προσπαθήσει να παρακολουθεί όσους περισσότερους αγώνες μπορεί.

Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης και το τμήμα βόλεϊ γυναικών αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία (από τα ομαδικά αθλήματα), ως προπονήτρια θεώρησα χρέος μου να επισκεφτούμε μαζί με τον πρόεδρο κ. Τρομπέτα τον δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού, και να του ζητήσουμε την φυσική και ηθική υποστήριξη του.

Το τμήμα βόλεϊ του ΓΣ Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περήφανους όλους τους πολίτες της πόλης και ελπίζω να τα καταφέρω ανάλογα».

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *