Εκδήλωση των εμπόρων του Πειραιά για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, έγινε σήμερα στο ΕΒΕΠ, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, μετά την εφαρμογή του νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 που τίθεται σε ισχύ από την 25η Μαΐου 2018, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα : «Εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών, προκειμένου να κατανοήσουν τις απαιτήσεις και τους ρόλους τους στο πλαίσιο του Κανονισμού ώστε να είναι σε θέση να προβούν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις διατάξεις του, καθώς το πεδίο εφαρμογής του αφορά πάσης φύσεως επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, φορείς, οργανώσεις, επιστημονικές εταιρείες, ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων κ.λπ., που επεξεργάζονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους προσωπικά δεδομένα, π.χ. πελάτες, προμηθευτές μέλη τους κ.ά.

Το θέμα ανέπτυξαν, οι Στέλιος Μανουσάκης π. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, Δικηγόρος – Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και Ηλίας Πολλάλης Δικηγόρος -Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *