Απίστευτο! Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Καράτε οι μικροί της «Γροθιάς της Ύδρας»!

PLEVRITIS 4

PLEVRITIS 5

PLEVRITIS 2

PLEVRITIS 1

Μοναδικές στιγμές δόξας έζησε και πάλι η ιστορική Ύδρα, αφού τα παιδιά της, τουσυλλόγου «Γροθιά της Ύδρας» διέπρεψαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε στο μακρινό Κουρασάο της Καραϊβικής, καταφέρνοντας το… ακατόρθωτο!

Ο 11χρονος Άγγελος Πλευρίτης -μετά το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό- κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του kata και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του kumite, ενώ ο Αλέξης Παντέλη κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο kata.
Όλη η Ύδρας χθες το βράδυ τους υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη και μαζί με τα παιδιά τον καταπληκτικό προπονητή τους Γιάννης Πράπα που έκανε, ξεκινώντας πριν 10 χρόνια, την Ύδρα κέντρο πρωταθλητισμού του Καράτε στην Ελλάδα!
Αυτά τα 10 χρόνια, ο εξαίρετος προπονητής… έγινε Υδραίος και προετοιμάζει τα παιδιά με μεθοδικότητα που εξασφαλίζει μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.
Ο Υδραίος Ιάσονας Διαμαντής είναι ο πρώτος χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής της Σχολής «Η Γροθιά της Ύδρας» μετά το πρωτάθλημα που έγινε στο Τέξας της Αμερικής.

• Το 2015 οι αθλητές Άγγελος Πλευρίτης και Γεωργία Γκιώνη λαμβάνουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF που πραγματοποιήθηκε στη Δανία, όπου ο εννιάχρονος Άγγελος κατακτά δύο χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα kata και kumite. Ο Άγγελος Πλευρίτης ήταν ο μόνος αθλητής που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.

• To 2016 οι αθλητές Άγγελος Πλευρίτης, Αλέξης Παντέλη και Ρόπι Σεϊμένι, λαμβάνουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF στο Ρόττερνταμ, όπου ο Άγγελος Πλευρίτης κατακτά χρυσό μετάλλιο στο kumite και ο Αλέξης Παντέλη χάλκινο.

• Επόμενος δύσκολος στόχος ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WIKF που διεξάγεται στο Κουρασάο της Καραϊβικής. Το καλοκαίρι του 2017 οι αθλητές Άγγελος Πλευρίτης (11 ετών) και Αλέξης Παντέλη (17 ετών) προπονούνται σκληρά με την καθοδήγηση του άξιου προπονητή Γιάννη Πράπα και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Ο Άγγελος Πλευρίτης κατακτά χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του kata και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του kumite, ενώ ο Αλέξης Παντέλη κατακτά χάλκινο μετάλλιο στο kata.

«Η Γροθιά της Ύδρας» δοξάζει το νησί του Μιαούλη, του Κουντουριώτη και των άλλων ηρώων, αποδεικνύοντας ότι με θέληση, μεθοδική δουλειά και προσήλωση, μπορούμε πολλά ως Έλληνες…
Μπράβο!!!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *