Ανδρουλάκης, Κύρκος, Διαμαντοπούλου και Μαργαρίτης σε εκδήλωση της Π3 στον Πειραιά

p3 syn

Συζήτηση για την Ευρώπη και τη Σοσιαλδημοκρατία οργανώνει σήμερα στις 7,30 το απόγευμα η ομάδα «Π3», την οποία θα συντονίσει το μέλος της Μίλτος Κλαπαδάκης. Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος οι Ευρωβουλευτές Νίκος Ανδρουλάλης και Μίλτος Κύρκος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Θόδωρος Μαργαρίτης.

Ποια είναι η Π3

Η Π3 αποτελείται από ενεργούς πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και των όμορων δήμων. Τα μέλη της είμαστε Πειραιώτες, μένουμε ή/και εργαζόμαστε στον ευρύτερο Πειραιά και στις γειτονιές του, προβληματιζόμαστε για τις συνθήκες ζωής στην περιοχή, για την ανεργία, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και αναζητούμε λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Πειραιά και των γύρω Δήμων.
Εκτός όμως από τα ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, μας ενώνουν κοινές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές, χωρίς να ανήκουμε στον ίδιο κομματικό φορέα. Σχηματικά θα λέγαμε ότι ανήκουμε στον ίδιο χώρο, χωρίς να ανήκουμε στο ίδιο κόμμα.
Είμαστε θιασώτες της αναγκαιότητας διαμόρφωσης μια σύγχρονης μεταρρυθμιστικής σοσιαλδημοκρατικής πρότασης για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Έχουμε κοινή στοχοπόρευση για το μέλλον και κοινές ανησυχίες για την κατάσταση που επικρατεί στον ευρύτερο προοδευτικό, σοσιαλδημοκρατικό χώρο και για το τέλμα που παρατηρείται στη διαδικασία συγκρότησης της προοδευτικής μεταρρυθμιστικής παράταξης.
Αυτό που επιθυμούμε και επιδιώκουμε είναι η ευτυχής κατάληξη των προσπαθειών ομογενοποίησης του πολιτικού μας χώρου, ώστε στο άμεσο μέλλον η κοινή ιδεολογική μας πορεία να επισφραγισθεί επιτέλους και με την ψήφο μας στον ίδιο νέο και ενιαίο φορέα της εν Ελλάδι σοσιαλδημοκρατίας.
Στην Π3 εμπνεόμαστε από τις αξίες της ομάδας, της συνεργασίας και της συνεννόησης και καταφέραμε μέσα από το διάλογο να διαμορφώνουμε τις κοινές συνισταμένες, χωρίς φυσικά να συμφωνούμε σε όλα, χωρίς να απουσιάζουν οι διαφορές…
Στο πλαίσιο αυτό, η Π3 απευθύνεται στον καθένα και στην καθεμία που διατυπώνει ερωτήματα, που προβληματίζεται, που ψάχνει απαντήσεις….
Απευθυνόμαστε στους ενεργούς πολίτες που δεν ‘βολεύονται’ κάτω από την ομπρέλα του λαϊκισμού και των πελατειακών σχέσεων.
Απευθυνόμαστε στις παραγωγικές δυνάμεις της πειραϊκής κοινωνίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που μοιράζονται τις ίδιες πολιτικές και κοινωνικές ανησυχίες, ανεξαρτήτως σημερινής κομματικής ένταξης.
Στους καθημερινούς ανθρώπους της αγοράς, της εργασίας, στους φοιτητές, σε όσους προβληματίζονται για τον Πειραιά και τις γειτονιές του και αναζητούν έκφραση και πεδίο δράσης.
Απευθυνόμαστε, τελικά, σε όσους δεν θέλουν να μείνουν αδρανείς και απαθείς, που έχουν λόγο και ιδέες, σε όσους στις καθημερινές μας κουβέντες μας λένε ότι ‘κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *