Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Νίκος Κούβαρης στη θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, νέος Δημοτικός Σύμβουλος με τη διοικούσα παράταξη «Πειραιάς Νικητής» είναι ο Νίκος Κούβαρης, ο οποίος έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Βασίλης Ταταρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά τον Νικόλαο Κούβαρη. Αναλαμβάνει Δημοτικός Σύμβουλος, μετά από την παραίτηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει ως Δημοτικός Σύμβουλος και ο οποίος θα εξακολουθήσει να προσφέρει στην πόλη του Πειραιά. Εύχομαι στον κ. Κούβαρη καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Κούβαρης, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που αναλαμβάνω καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου με τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλλω στο μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής Πειραιά. Η παραίτηση του κ. Μαρινάκη μας στεναχώρησε όλους, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να στηρίζει τη Δημοτική Αρχή και την πόλη μας».

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *