Νίκαια: Ηχηρή διαφωνία του Άκη Τούντα με τον Ιωακειμίδη για την αύξηση των τελών!

Πάταγο έκανε το αποκλειστικό δημοσίευμα στο «Limani24.gr», για την πρόταση αύξησης των δημοτικών τελών στο Δήμο Νίκαιας, από το Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα.
Όμως είχαμε και την πρώτη επίσημη αντίδραση, από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Άκη Τούντα, ο οποίος με ανάρτησή του, όχι μόνο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, αλλά, ξεκάθαρα, δηλώνει τη διαφωνία του με την πρόταση του Δημάρχου, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι… πάνω από όλους και όλα είναι «το συμφέρον της πόλης των δημοτών και των εργαζομένων που μας εμπιστεύθηκαν».
Προφανώς η πρόταση του Δημάρχου δημιουργεί αντιδράσεις και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές…

Η δήλωση Τούντα

«Υπάρχουν και φωνές όμως που δεν κάμπτονται ούτε υπό το κράτος των κούφιων απειλών της κομματικής πειθαρχίας, θέμα που πράγματι έθεσε ο Δήμαρχος Γ. Ιωακειμίδης στη Δημοτική ομάδα στην οποία έφερε προς συζήτηση μεταξύ άλλων και την πρόταση για αύξηση των δημοτικών τελών στα νοικοκυριά της Νίκαιας και του Ρέντη.
Το συμφέρον της πόλης των δημοτών και των εργαζομένων που μας εμπιστεύθηκαν πάνω από όλους και όλα!!»

Ποιος είναι ο Άκης Τούντας

• Ο Κανέλλος (Άκης) Τούντας γεννήθηκε και διαμένει στη Νίκαια. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
• Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο ίδιο αντικείμενο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
• Έχει περισσότερα από 14 έτη διδακτικής εμπειρίας σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Χώρας. Σήμερα διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
• Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, στον οποίο διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών από το 2011 έως και την 31/8/2014.
• Ανέλαβε Υποδιοικητής του ΟΓΑ στις 10/9/2014 και αντικαταστάθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούνιο του 2015.

Ιωακειμίδης - Τούντας, σε παλαιότερη συνεργασία

Ιωακειμίδης – Τούντας, σε παλαιότερη συνεργασία…

Ετικέτες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *