Μεγάλη απώλεια: Έφυγε ξαφνικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Πειραιά

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του Πειραιά, ο οικονομολόγος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί από κοντά μας!
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν από τα σημαντικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Πειραιά και της ευρύτερης Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με ανιδιοτελείς αγώνες για το χώρο και μεγάλη προσφορά στα κοινά.
Η πολιτική του ένταξη δεν τον εμπόδιζε να έχει φίλους παντού, καθώς το σημαντικότερο στοιχείο που καθόριζε τις κινήσεις του λόγω χαρακτήρα, ήταν το ήθος, η αξιοπρέπεια και η άποψη ότι ο πλησίον δεν έχει χρώμα.
Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και Αντιδήμαρχος με μεγάλη προσφορά και σε όλη του τη διαδρομή διακρίθηκε για την εργατικότητά του και την καλή του καρδιά προς όλους.
Η Παλαιά Κοκκινιά, τα Καμίνια και ο Πειραιάς έγιναν φτωχότεροι με την απώλειά του.
Αλλά και το ΠΑΣΟΚ Πειραιά έχασε ένα από τα καλύτερα και πιο αγωνιστικά στελέχη του, ένα άνθρωπο που πάντοτε και σε όλες τις συνθήκες προσπαθούσε να στηρίξει μια καλύτερη πορεία..
Καλό ταξίδι Παναγιώτη…

 

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την απώλεια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που έδωσε στον Πειραιά και την Αυτοδιοίκηση ανιδιοτελείς αγώνες υπέρ του απλού πολίτη.

Η πορεία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στην Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και στην Δημοκρατική Παράταξη, ήταν μια διαδρομή ήθους, αγωνιστικότητας, εργατικότητας, αξιοπρέπειας και προσφοράς στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

Έτσι θα τον θυμόμαστε και πάντα θα μας εμπνέει.

Καλό ταξίδι σύντροφε Παναγιώτη…»

 

Ο Τάσος Καλαφάτης για το χαμό του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

 

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α’ Πειραιά και Νήσων Τάσος Καλαφάτης, για την απώλεια του συντρόφου και συναγωνιστή Παναγιώτη Αγγελόπουλου δήλωσε:

 

«Είναι πολύ στενάχωρο να φεύγουν από δίπλα μας άνθρωποι που έχουν προσφέρει τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. με ανιδιοτελείς αγώνες. Παναγιώτη Αγγελόπουλε, θα είσαι για πάντα μέσα στις καρδιές μας ως ένας άνθρωπος με αξίες, ιδανικά και με αγωνιστικό πνεύμα. Η προσφορά σου στα κοινά θα μείνει αλησμόνητη.

Το κενό που αφήνεις στην τοπική κοινωνία είναι δυσαναπλήρωτο.

 

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά σου, πολύτιμε σύντροφε.»

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *