Μάχη… «για τη φανέλα» έδωσε στη Λακωνία ο Πειραιώτης Μανώλης Αντωνάκος!

Σκληρή μάχη έδωσε στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Μανώλης Αντωνάκος, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ως υποψήφιος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» στη Λακωνία, στο πλευρό του Λεωνίδα Γρηγοράκου που επανεκλέχθηκε.
Ο Μανώλης Αντωνάκος, επί 2 βδομάδες «όργωσε» κυριολεκτικά όλα τα χωριά της Λακωνίας και στήριξε τον πετυχημένο αγώνα του Λεωνίδα Γρηγοράκου που τελικά επανεκλέχθηκε κόντρα στην παντοδύναμη στη Λακωνία «Χρυσή Αυγή», γνωρίζοντας λόγω λίστας ότι είναι δεύτερος και άρα, επιλαχών βουλευτής.

 

Το μετεκλογικό μήνυμα του Μανώλη Αντωνάκου

 

Στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου που δώσαμε στη Λακωνία, θεώρησα καθήκον και υποχρέωσή μου ως άνθρωπος, ως Δημοκράτης και ως «στρατιώτης» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμμετέχω και πάλι στην πρώτη γραμμή!
Μαζί με τους συνυποψήφιους μου και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και επανεκλεγέντα Βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, δώσαμε τη μάχη για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για τη Λακωνία και την Ελλάδα. Η μάχη αυτή κερδήθηκε. Κερδήθηκε γιατί οι Δημοκράτες της Λακωνίας επέλεξαν με την ψήφο τους η τρίτη έδρα του Νομού να μείνει σε δημοκρατικά χέρια!
Από τη δική μου πλευρά απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, είτε δίνοντάς μας μία ψήφο πολιτική, είτε δίνοντάς μας ψήφο προσωπικής εκτίμησης, ανεξάρτητα κομματικών και πολιτικών πεποιθήσεων. Σε κάθε περίπτωση αυτή η ψήφος μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.
Θέλω να συγχαρώ τον Λεωνίδα Γρηγοράκο για την επανεκλογή του, σ’ αυτή την πολύ δύσκολη αναμέτρηση που δώσαμε μαζί.
Κλείνοντας, θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για τη Λακωνία μας, για ένα μέλλον αισιόδοξο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ετικέτες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *