Γιατί επιμένει στον Πειραιά ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης;

VASILIADIS 2

Που τον βρίσκεις, που τον χάνεις, συνεχώς στον Πειραιά τριγυρνάει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης!

Το ίδιο έκανε το Σάββατο, αφού εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στον κεντρικό Πειραιά, προσπαθώντας, προφανώς να «εξοικειωθεί»  με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού μάλλον θέλει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην Α΄ Πειραιά.

Κοντά του ήταν και η σημερινή βουλευτής Ελένη Σταματάκη, η Γεννιά προτίμησε την Τροιζηνία και ο Θοδωρής Δρίτσας… το σπίτι του, δεν εμφανίστηκε!

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μετά το πέρας της παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, δήλωσε:

«Εύχομαι πρώτα απ όλα σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου καθώς και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Τιμούμε τους προγόνους μας γιατί τα κατάφεραν,  γιατί ενώθηκαν, γιατί πάλεψαν όλοι μαζί και κέρδισαν.

Δυστυχώς τους θυμόμαστε μόνο, δεν ακολουθούμε το παράδειγμά τους. Θεωρώ, ότι αν πράγματι ενωθούμε και δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγάλουμε τη χώρα από τα πολλά αδιέξοδα που  έχει μπει.

Δεν αρκεί μονό να χειροκροτούμε στις επετείους, αλλά να θυμόμαστε, να ενωνόμαστε, να μιμούμαστε τους προγόνους μας και να κερδίζουμε. Να είστε καλά. Χρόνια πολλά σε όλους».

Ετικέτες

Δεν βρέθηκα Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *